logo
Annonce

Tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder

Ringsted Erhvervs Auto A/S, autoriseret IVECO forhandler på Sjælland, er vokset markant siden etableringen for 20 år siden. På Have- og Landskabsmessen 2017 stiller direktør og medarbejdere op for at fortælle om, hvordan et godt arbejdsmiljø og vedvarende fokus på lokalmiljøet er en genvist for både kunder og forretning.

 

Tekst af Elias Inceer

 

Ringsted Erhvervs Auto er fast repræsenteret på Have- og Landskabsmessen, og i år er ingen undtagelse. Her vil virksomheden hilse på gæsterne og vise nogle af de produkter og services, som virksomheden tilbyder, frem.

 

- Vores produkter og service henvender sig i høj grad til have- og landskabsområdet. Derfor er det helt naturligt, at vi igen kommer og hilser på vores kunder og messens øvrige gæster. Kommunerne og det private er interesserede i os, dels fordi de ved, at vi er kompetente, pålidelige og har nogle gode kvalitetsprodukter. Og dels fordi vi sætter en ære i at tilbyde skrædderbyggede biler, der kan tilpasses til det enkelte fagområdets helt nøjagtige behov. Vi tager vores kunder i hånden, og sammen finder vi ud af, hvad bilen præcist skal kunne og hvordan.

 

Læs mere om Transport

 

Sikker skræddersyet komfort

Derfor tager Ringsted Erhvervs Auto blandt andet den kendte IVECO DAILY HI-MATIC med på messen. Med sin 8-trins automatgearkasse er den designet til at give den absolutte køreglæde, der sammen med et smidigt gearskift på under 200 millisekunder, og op til 10 procent lavere service- og reparationsomkostninger i levetiden, sørger for en af klassens bedste biler til en lav pris. Bilerne kan købes, lejes eller leases – alt efter behov – se mere på www.reauto.dk

 

- Bilen er særligt populær, fordi den kan tilpasses til værktøj, maskiner, opbevaring og alt andet, som vores kunder nu har brug for. Desuden understøtter den arbejdsmiljøsikkerheden ved fx at have en højere stabilitet, og der kan installeres diverse kraner og lifte. Der er ikke mange begrænsninger for, hvordan bilen kan formes – og det glæder vi os til at fortælle om på messen, fortæller Gert Hansen.

 

 

Den lokale bilmand

Et bilkøb er en langsigtet investering, og derfor er det essentielt at føle sig tryg ved sin bilforhandler. Hos Ringsted Erhvervs Auto har de et omfattende lokalkendskab og sætter en ære i at give et godt håndtryk og se kunderne i øjnene. Med nogle af markedets bedste og mest erfarne mekanikere kan kunderne regne med, at der bliver taget godt om dem og deres bil.

 

Medarbejdertilfredshed er lig kundetilfredshed

For 20 år siden overtog Gert Hansen Ringsted Erhvervs Auto efter at have arbejdet med IVECO biler siden 1975. Siden er virksomheden vokset stødt. Hemmeligheden, fortæller Gert Hansen, er tilliden til og sammenholdet med medarbejderne:

 

- Det betyder alt for mig, at jeg har tilfredse medarbejdere, der bliver i firmaet. Det kommer altid kunden til gode, når der ikke er udskiftning i medarbejderstaben. Vores kunder ved, hvem de kan møde, når de kommer ned til os, og jeg tror, at det er med til at give dem en tryghed om, at vi holder, hvad vi lover og altid står på mål for vores service, kvalitet og produkter. Samtidigt forstår vi, hvad vores kunder har brug for og kan rådgive og vejlede dem specifikt ud fra deres behov. Hvis anlægsgartneren kommer på besøg, kan vi give råd og vejledning til, hvordan indretningen af bilen vil passe bedst til hans udstyr, afslutter Gert Hansen.

 

Ringsted Erhvervs Auto, der startede med én afdeling og to medarbejdere, har vokset sig stor til i dag at være repræsenteret i Ringsted, Slagelse og Næstved og medarbejderstaben er vokset til 60.

 

Ønsker du fremadrettet at modtage nye historier fra Bygge og Anlægsbranchen.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:

testEmail

*Nyhedsbrevet indeholder historier fra vores redaktion, brancheorganisationer og annoncører.

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555